VIII Laboratori d’Arxius Municipals (LAM)

DSC01968

Mesa redonda  CCCB 10 de abril 2014

En el auditorio del Centre de Cultura Contemporánea de Barcelona, se celebraron el 10 de abril de 2014 las actividades del VIII Laboratori d’Arxius Municipals (LAM) Els fons privats als arxius municipals,  en las que participó Juan Naranjo en la mesa redonda   La captació de fons documentals privats en institucions públiques. dirigida por Xavier Tarraubella i Mirabet  Director de l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona en la que también participaron  Jesús Navarro, Museu d’Art Jaume Morera de Lleida; Joan Soler, presidente de president de l’ Associació d’Arxivers- Gestors de Documents de Catalunya; Carles d´Armengo, Fundació Moret i Marguí,  y  Sandro Marchetti ,Universidad de Lleida.

Taula rodona  CCCB 10 d’ abril 2014

A l’Auditori del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, es van celebrar el 10 d’abril 2014  les activitats del VIII Laboratori d’ Arxius Municipals (LAM) Els fons privats als arxius municipals, en què Juan Naranjo va participar a la taula rodona La captació de fons documentals privats en col Públiques. dirigit per Xavier Tarraubella i Mirabet, director de l’ arxiu històric de la Ciutat de Barcelona. També participaren Jesús Navarro, Museu d’Art Jaume Morera de Lleida; Joan Soler, President de president de l’ Associació d’ D’arxivers – de Documents de Gestors de Catalunya; Carles        d´Armengo, Fundació Moret i Margui i Sandro Marchetti, Universitat de Lleida.